PROJECTBASIS

Digitalisering is onze core business. Elke dag werken we aan technische geavanceerde oplossingen voor onze opdrachtgevers. Daarbij is geen project is hetzelfde. Gelukkig maar, want dat houdt ons scherp en vindingrijk. Op basis van uw wensen en eisen doen wij u een projectvoorstel en gaan we voor een optimael resultaat. Digitaliseren met een doel, noemen we dat.

Project starten

INTERIMMANAGEMENT

Binnen ons vakgebied is flexibiliteit al jaren het toverwoord. Uiteraard voldoen ook al onze professionals aan deze belangrijke eis. Ze zijn allen uitstekend gekwalificeerd, gepassioneerd en vakinhoudelijk ijzersterk. We willen meer betekenen dan uitsluitend het vervullen van een opdracht, en gaan altijd op zoek naar een manier om van meerwaarde te zijn voor onze opdrachtgevers.

vind interimmanager

INHUUR / DETACHERING

Veranderingen volgen zich in een steeds hoger tempo op, gedreven door technologie en digitalisering. Logisch dat u af en toe extra capaciteit nodig heeft. Wij verbinden ons aan het resultaat en niet aan de plaatsing en gaan projecten alleen aan als wij er zelf in geloven.

Direct regelen

OPTIMAEL ACADEMY

Opleiden is voor ons meer dan alleen kennisoverdracht. Persoonlijke competenties en de ontwikkeling hiervan is een belangrijke succesfactor binnen organisaties. Optimael verzorgt tal van opleidingen en ontwikkeltrajecten gericht op digitalisering & informatie management.

 

Binnen Optimael Academy bieden we de volgende diensten aan:

 

   Kennisoverdracht.

   Training on the job.

   Trainingen en workshops.

Meer weten

WAT KUNNEN WE VOOR U DOEN?